www.pjchoice.nl -
 
 
 
 
 

U vindt ons kantoor aan de Pleinweg 211a in Rotterdam-Zuid, pal aan de ingang van de Maastunnel. Vanaf de rondweg die aansluit op de A-13, A-15, A-16 en A-20 bent u binnen tien minuten bij ons voor de deur, waar u gratis kunt parkeren.

Vanaf de A-13 Den Haag - Rotterdam

Afslag Centrum, volg borden Maastunnel. Na de tunnel rechtdoor en na klein tunneltje bent u meteen op de Pleinweg. Links ziet u café New Hollandia en meteen ernaast ons bedrijf. Bij stoplichten links afslaan en secundaire weg nemen.

Vanaf de A-15 Spijkenisse - Rotterdam

Bij het Vaanplein afslag Centrum aanhouden en borden Centrum en Maastunnel volgen. Voorbij winkelcentrum Zuidplein bent u al op de Pleinweg. Bij de kruising en stoplichten van de Wolphaertsbocht even rechtdoor en de secundaire weg nemen.

Vanaf de A-16 Breda - Rotterdam

Net voor de Van Brienenoordbrug afslag Centrum/Rotterdam-Zuid nemen, richting Stadion Feyenoord. Langs het stadion rechtdoor weg volgen en borden Centrum volgen. Bij de kruising en stoplichten van de Wolphaertsbocht even rechtdoor en de secundaire weg nemen.

Vanaf de A-20 Utrecht - Rotterdam

Weg volgen richting Den Haag en pas bij het Kleinpolderplein de afslag Centrum nemen. Volg borden Maastunnel. Na de tunnel rechtdoor en na klein tunneltje bent u meteen op de Pleinweg. Links ziet u café New Hollandia en meteen ernaast ons bedrijf. Bij stoplichten links afslaan en secundaire weg nemen.